Ja det hænder jo desværre, at man engang imellem har en harddisk der går ned.

Så tager man naturligvis i Bilka for at hente en ny! eller gør man?

Jeg gjorde osse denne gang, men jeg ikke sikker på jeg gør det mere.
Man skal betale prisen i afdelingen, og ikke ved kasserne. Det gør jeg naturligvis. Så vader vi lidt rundet derude, og inden vi tager hjem. Vi fiksede lige varm mad på vejen hjem. Mens konen pakker maden ud, pakker jeg min nye harddisk ud. Jeg havde sagt til ekspedienten, at det skulle være IDE, men han havde givet mig en SATA.

Nå kold man igen, jeg måtte afsted igen for at få den byttet. Jeg kiunne ikke få en i samme størrelse, så jeg valgte en mindre og en ny DVD brænder. Men AV, han kunne ikke modregne tiltrods for at han lige for under en time siden havde fået kolde kontanter.

Jeg skulle henvende mig i informationen, forestil dig hvilken kø der er der efter jul. Jeg vil gætte på de måske havde kø til efter lukketid.

Den nye handel indbragte Bilka flere kontanter, end den oprindelige handel. Jeg måtte tage hjem med to harddiske og en DVD brænder. Så tage der ud et par dage senere, for at hente mine penge for den første.

Jeg kender INGEN lignende steder, hvor de har taklet det så elegant som i Bilka.

RØV OG NØGLER